Het is net augustus en dus nog geen september, maar in overleg met mijn dierbaren heb ik een knoop doorgehakt: ik begin weer voor mezelf. Na veel denkwerk en goede gesprekken heb ik besloten weer voor mezelf te beginnen. Ik ga doen wat ik het liefste doe: mooie verhalen maken als de verhalenschepper.

Dat ga ik doen in woord en beeld en misschien pak ik ook de podcast weer op. Ik heb mijn website aangepast aan de nieuwe plannen en ben veel aan het tekenen en schilderen geslagen. De verhalenschepper levert vooral teksten, maar ook beelden als dat nodig of gewenst is. En ik ben bezig met het ontwikkelen van trainingen waar journalistieke technieken kunnen helpen om elkaar op de werkvloer beter te kunnen begrijpen.

Lang verhaal kort: ik ben weer in te huren. Voor interviews, nieuwsberichten, reportages, debatleider, dagvoorzitterschappen, als schrijfcoach en nog veel meer. Kijk op verhalenschepper.nl voor meer informatie, mijn curriculum vitae en voor voorbeelden van mijn artikelen. Veel werk in opdracht van werkgevers als Dutch Green Building Council, omroep WOS, vereniging van woningcorporaties Aedes, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en voor de televisieprogramma’s Danny zoekt stemmers en Rutger en Maxim op campagne, bijvoorbeeld, staan er niet op, omdat ik de rechten daarvoor niet heb. Vandaar dat veel werk op de website wat ouder is, maar hopelijk staan er binnenkort weer veel mooie nieuwe verhalen bij.